Manicure en Pedicure Treatments

Bij Beauty Valentijn kan je bij ons ook terecht voor een manicure of een pedicure behandeling, wij bieden deze behandeling aan voor zowel mannen als vrouwen.

Cosmetische Voetverzorging ”Fresh up” 45min

Een Cosmetische Voetverzorging is perfect om je voeten eens lekker te verwennen. Laat Anna onze specialiste je voeten verzorgen tot ze weer zacht aanvoelen en je teennagels er verzorgd uitzien. Verwacht te vertrekken met een gladde huid, gezonde en verzorgde teennagels. Wil je nog een vleugje kleur met je favoriete nagellak als finishing touch? Boek dan kleur lakken bij de behandeling.

€ 49,00

Cosmetische Voetverzorging inclusief lakken 60min

Een Cosmetische Voetverzorging is perfect om je voeten eens lekker te verwennen. Laat Anna onze specialiste je voeten verzorgen tot ze weer zacht aanvoelen en je teennagels er verzorgd uitzien. Verwacht te vertrekken met een gladde huid, gezonde en verzorgde teennagels. Wil je nog een vleugje kleur met je favoriete nagellak als finishing touch? Boek dan de Cosmetische Voetverzorging inclusief lakken.

€ 64,00

Mini Manicure 35min

Desinfecteren van de handen/nagels. Het in vorm vijlen/knippen van de nagels. Nagelriemen naar achteren duwen/knippen. Het aanbrengen van de nagellak,topcoat etc. Het aanbrengen van een verzorgende nagelriemolie. De manicure afsluiten doormiddel van een handcreme. 

€ 39,00

Luxe Manicure 45min

Desinfecteren van de handen/nagels. Het in vorm vijlen/knippen van de nagels naar wens van de klant. Het knippen/naar achter duwen van de nagelriemen. De nagel egaal maken doormiddel van een elektrische vijl, eventueel droge stukjes huid verwijderen. het aanbrengen van een verzorgende nagelriemolie. Het aanbrengen van de nagellak,topcoat etc. De manicure afsluiten doormiddel van een handcreme inclusief handmassage. 

€ 47,00

Gellak handen of voeten 45m

Desinfecteren van de handen of voeten. Kleine pedicure/manicure. Aanbrengen van de gellak. Afsluiten met verzorgende creme/olie.

€ 42,00
© 2024 Beauty Valentijn | Power Internet - Professionele websites | Power For Jobs