Gezichtsbehandelingen

“Timeless Beauty” is waar het Franse merk Monteil voor staat. Ervaar dit prachtige cosmetica merk tijdens onze behandelingen.

Sinds kort bieden wij bij Beauty Valentijn ook de Micro Needling behandeling. Deze behandeling word uitgevoerd door een dermatoloog.

Wat is Micro Needling?

Dit is een behandeling waarbij er met micro naaldjes gelijkmatige openingen in de huid worden gecreeerd. Hiermee word het natuurlijke helingsproces geactiveerd en word er extra collageen aangemaakt.

Dit allemaal zorgt uiteindelijk voor een strakkere en jong uitziende huid.

Wat kost zo een behandeling?

Per behandeling €150 incl. een korte gezichtsbehandeling en een herstellende creme.

Wij raden minimaal 3 behandelingen aan voor het beste resultaat, dit is ook voordeliger want 3 behandelingen zijn in totaal €320.

Monteil Fresh Up Treatment 30 min

Reinigen, peeling, masker, dagverzorging

Een gezichtsbehandeling voor jong en oud! Voor iemand die weinig tijd heeft, en toch snel resultaat wilt hebben. De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging van het gezicht, hierna word de Skin Refining Peeling aangebracht die de huid intensief egaliseerd en de huidstructruur verbeterd. Na de peeling brengen we een masker aan die op dit moment het beste bij je huid zal passen. Vervolgens sluiten we de behandeling af met een oogverzorging en een dag/nacht verzorging. Aan het einde van de behandeling zul je merken dat je huid weer schoon, gehydrateerd, en dat je natuurlijke glow weer terug is in je huid!

€ 35,00

Monteil Clear Skin Treatment 45 min


Reinigen, peeling, dieptereiniging, masker, dagverzorging

De Monteil basis gezichtsbehandeling is wat meer gericht op het reinigen en zuiveren van de huid. Een behandeling voor het gezicht waarmee word gewerkt met de ProBeActive lijn. Deze lijn heeft in vele manieren postitieve effecten op de huid. De huidvernieuwingsprocessen worden geactiveerd, de huidkwaliteit wordt verbeterd en de huidbarrierre word bevorderd. We starten deze behandeling met een reiniging, die gevolgd word door een activerende enzymatic peeling. De peeling zuivert de porien en verwijdert intensief afgestorven huidcellen. Na de peeling gebruiken we warme kruidencompressen en kijken we naar oneffenheden als mee-eters, gerstekorrels en dergelijke. Na de dieptereiniging verwennen we de huid met een verzorgend masker. Vervolgens sluiten we de behandeling af met een oogverzorging en een dag/nachtverzorging. Aan het einde van de behandeling zul je merken dat de huidkwaliteit verbeterd is, de porien weer gereinigd en de huid weer intensief met vocht is verzorgd.

€ 49,50

Men Treatment 60 min 

Reinigen, peeling, dieptereiniging, eventueel epileren, schoudermassage, masker, dagverzorging

Een gezichtsbehandeling die is aangepast naar de huid, wensen en behoefte van een man. De gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen van het gelaat met aansluitend een peeling. Na de reiniging brengen we warme kruidencompressen aan die de porien van de huid openen. We halen het te veel aan talg, ingegroeide haartjes van het scheren, gerstekorrels, mee-eters en andere ongemakken weg. We kijken naar oor en neushaartjes, en eventueel epileren we de wenkbrauwen indien gewenst. De schouders worden lekker los gemasseerd voor meer ontspanning en hierna brengen we een verzorgend masker aan naar behoefte van de huid. Na het masker sluiten we deze Men Treatment af met een oogverzorging en een verzorgende dag/nachtcreme.

€ 65,00

Monteil Hydro Cell Treatment 60 min


Reinigen, peeling, dieptereiniging, hals-decollete-schoudermassage, masker, dagverzorging 

Een hydraterende gezichtsbehandeling voor een jeugdig mooie huid met de kracht van de zee. Werkstoffen uit zeeplanten en algen worden op unieke wijze gecombineerd. Hydro-Actieve-Factoren ontgiften, activeren, en beschermen de huidcellen. De huid wordt met een hoge toevoer aan vocht verzorgd en gelijktijdig voor huidverouderende factoren zoals alledaagse omgevingsinvloeden behoed. We starten deze behandeling met het reinigen van de huid gevolgd met een peeling. Na het gebruik van kruidencompressen lopen we de huid na op gerstekorrels, mee eters en andere oneffenheden. Na de dieptereiniging masseren we de hals, decollete, en schouders. We brengen na de ontspanning het Moisture Intense Comfort Masker aan op het gezicht en ogen wat de huid intensief hydrateerd, en zorgt voor een gladde en gelijkmatige huidstructuur. We sluiten de behandeling af met een oogverzorging en een dag/nachtverzorging.

€ 65,00

Monteil Acne Treatment 60 min 

Reinigen, peeling, dieptereiniging, handmassage, kalmerend/zuiverend masker , dagverzorging

Een gezichtsbehandeling die echt gericht is op de acne huid. We starten de behandeling met een actieve en verzorgende reiniging, wat de porien goed zuivert. Vervolgens gebruiken we een activerende enzymatische peeling ter regeneratie van de bovenste huidlagen en waarbij overtollige huidvetten worden afgebroken. De huid word voorbehandeld met een cuppingmassage om de porien te openen en om de afvalstoffen af te voeren. Na het gebruik van kruidenkompressen vind de dieptereiniging plaats en word er gekeken naar alle oneffenheden op de huid. Als de huid goed gereinigd is brengen we het anti-acne serum aan wat de hormoonbalans van de talgklieren normaliseert, en het wondgenezingsproces ondersteund, het remt de celdeling bij micro-organismen, je zult merken dat de huidonzuiverheden binnen korte tijd weg trekken. We brengen een masker aan wat antiseptisch is, de huid verzorgd en kalmeert. Tijdens het masker kan je genieten van een ontspannende handmassage. We sluiten deze behandeling af met een oogverzorging en een dagverzorging/nachtverzorging. De huid is na deze behandeling goed gereinigd zonder de huid uit te drogen en zorgt voor een lang resultaat.

€ 65,00

Monteil Deep Infusion Boost Treatment 75 min

Reinigen, peeling, dieptereiniging, cuppingmassage, deep infusion masker, massage, dagverzorging

Niet voor niets is dit de meeste geboekte gezichtsbehandeling bij Beauty Valentijn. Het Deep Infusion Masker werkt sterk vochtregulerend en zeer doeltreffend tegen rimpelvorming. De huid wordt intens gehydrateerd, voelt weer elastisch aan en krijgt een stralende teint. Deze behandeling is te boeken bij een gevoelige, droge, vochtarme of een huid die momenteel meer aandacht vraagt. Heb je een feestje, te weinig slaap gehad, of kan je huid om wat voor reden dan ook echt een “Booster” gebruiken? Boek dan nu de Monteil Deep Infusion Treatment en ervaar het zelf!

€ 79,00

Relaxing Valentijn Treatment 90 min

Reinigen, peeling, dieptereiniging, wenkbrauwen modelleren, ampul, cuppingmassage, relaxing massage, masker, dagverzorging

Tijdens de Relaxing Valentijn Treatment behandelen wij de huid met de Acti Vita ProCGen producten, heerlijk bij een droge en veeleisende huid. De producten van de ProCGen-complex beschermt de huid tegen schadelijke omgevingsinvloeden, werkt het huidverouderend proces tegen en behoudt de natuurlijke hydratatie van de huid. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd en de hormonale balans in de huid wordt herstelt. Een speciaal Multi-Vitaminecomplex stimuleert de stofwisseling en de celvernieuwing. Het plantencomplex bestaande uit Etherische olien ondersteunt de elasticiteit van de huid en behoudt de soepelheid van de huid. De 24k goud wat zit verwerkt in deze mooie lijn vitaliseert de teint en zorgt voor een stralende huid! Niet voor niets word deze behandeling dan ook graag geboekt bij Beauty Valentijn. Met een speciaal ampul aangepast naar huidbehoefte en de cuppingmassage wordt gelijk de huid voorzien van een mooie doorbloeding, en lijntjes en rimpeltjes worden verminderd. Geniet van een ontspannende massage, een masker om de huid nog meer te hydrateren en verstevigen. We sluiten de behandeling af met een oog-dagverzorging.

€ 89,50

Monteil Firming De Luxe Treatment 110 min

Reinigen, peeling, dieptereiniging, wenkbrauwen modelleren, ampul, liftende bindweefselmassage, luxe ontspanningsmassage, well aging masker, dagverzorging

Dit is een huidverbeterende gezichtsbehandeling die wij aanbieden bij Beauty Valentijn. Geef je huid nieuwe vitaliteit, frisheid, en een booster! Tijdens deze gezichtsbehandeling werken wij met de Acti Vita ProCGen producten om de huid te verstevigen, te hydrateren, en de huidstructuur te verbeteren. We reinigen de huid en werken de wenkbrauwen voor je bij indien gewenst. Na het aanbrengen van een ampul geven wij een liftende bindweefselmassage, wat zorgt voor een goede doorbloeding in de huid, afvalstoffen helpt afvoeren en gelijk lijntjes en rimpeltjes aanpakt. Bindweefselmassage zorgt niet alleen voor versteviging van de huid maar ook voor een betere weerstand van de huid. Na een ontspanningsmassage boosten we de huid nog extra met een masker voor een jeugdige en frisse uitstraling. Tijdens het masker mag je kiezen uit een hand of voetmassage om optimaal te kunnen genieten van deze ontspannende en luxe behandeling. We sluiten de behandeling af met een oog-dagverzorging van de Acti Vita Gold met 24K Gold erin verwerkt, gaat u stralend de deur uit! 

€ 105,00

© 2024 Beauty Valentijn | Power Internet - Professionele websites | Power For Jobs