Massage Treatments

Beauty Valentijn bied massages aan voor huidverbetering maar ook om je mentaal en fysiek beter te laten voelen. Balans tussen lichaam en geest is erg belangrijk voor de levensenergie. Vragen over welke massage het beste bij je past? Mail ons.

Handmassage 15 minuten 

Tijdens je behandeling, maar ook los heb je de mogelijkheid om een handmassage te boeken. Onderschat de effecten van een handmassage niet, we doen zo ontzettend veel met onze handen! Heb je een beroep waar je veel met computers moet werken? Heb je RSI klachten of vaak krampachtige handen? Denk dan aan het boeken van een handmassage. Een handmassage zorgt voor een goede doorbloeding, het reinigt het lichaam van binnen en zorgt dat negatieve energie wordt afgevoerd, zo komt er weer ruimte vrij voor nieuwe energie. Het verminderd stress en spanning, zo voel je je lekkerder in je vel.

€17,50

Voetmassage 15 minuten 

Tijdens je behandeling, maar ook los heb je de mogelijkheid om een voetmassage te boeken. Een voetmassage is ontspannend voor lichaam en geest. Onze voeten dragen ons hele lichaam, tijd dus om uw voeten even lekker te verwennen! Een van de belangrijkste doelen van voetmassage is het verminderen van spanning. Het verzacht gespannen spieren waardoor de spanning in de rest van het lichaam vermindert. Door een betere doorbloeding, heb je ook minder last van koude voeten! Tijdens het masseren worden de uiteinden van de zenuwbanen gestimuleerd, en heeft de massage een positieve werking op bloed- en lymfevaten, die afvalstoffen afvoeren uit het lichaam, en zorgen voor transport van voedingsstoffen door het lichaam. Zo voel je je na een voetmassage heerlijk uitgerust en ontspannen.
€17,50
Hijama Cupping Treatment voor het lichaam 45 minuten Hijama (ook wel cupping genoemd) is afgeleid van het woord ‘Hajm’ wat ‘zuigen’ betekend. Deze behandelswijze komt uit het oosten en is al duizenden jaren oud. Er wordt bij deze behandeling een glazen of plastic kop op bepaalde punten op de huid geplaatst en vacuum getrokken. Hierdoor worden de meridianen ontdaan van stagnaties, wordt lokaal een sterke doorbloeding bereikt en biedt het daarmee een flink aantal gezondheidsvoordelen. Hijama therapie reinigt het lichaam van giftige stoffen (bloedstasis) en voorkomt dat deze stoffen vermeerderen naarmate wij ouder worden. De bronnen van giftige stoffen kunnen zijn: verontreinigde lucht die we inademen, ongezond voedsel en dranken, medicijnen, toxines van geestelijke spanning. Hijama geeft verlichting bij veel aandoeningen en ziektes o.a. acne, allergie, artrose, blessures, depressies, hoge bloeddruk, huidklachten, maag-darm klachten, menstruatieproblemen, migraine, burn out en slapeloosheid. €47,00

Bindweefsel Massage voor het gezicht 45 minuten 

Heeft u niet veel tijd, en wilt u in een korte tijd de huid een booster geven? Boek dan deze bindweefsel massage en sta in 45 min weer stralend buiten! Wilt u meer huidverbetering, of zijn fillers en botox misschien nog een stap te ver voor u? Dan is bindweefselmassage misschien wel de behandeling voor u. Door diepe massage technieken word de doorbloeding gestimuleerd. Een goede doorbloeding zorgt voor aanvoer van voedingstoffen en afvoer van afvalstoffen. We maken met bindweefselmassage verklevingen los in de huid, en zo komt ook de stofwisseling weer op gang. Bindweefselmassage verbeterd de conditie van de huid. Zo worden werkstoffen beter opgenomen, is er vermindering van lijntjes en rimpels en word de huid steviger door aanmaak van nieuwe collageen. Met 1 behandeling heeft u al mooi resultaat, u kunt voor een extra booster ook een kuur inboeken. Bindweefsel massage is voor iedereen die iets aan huidverbetering wilt doen, we passen de intensiteit van de massage aan per huidconditie.
€55,00

Bindweefsel Massage voor het gezicht 90 minuten

De 90 min bindweefsel massage is inclusief een cuppingmassage, een peeling en een masker om de huid nog meer te boosten! Wilt u meer huidverbetering, of zijn fillers en botox misschien nog een stap te ver voor u? Dan is bindweefselmassage misschien wel de behandeling voor u. Door diepe massage technieken word de doorbloeding gestimuleerd. Een goede doorbloeding zorgt voor aanvoer van voedingstoffen en afvoer van afvalstoffen. We maken met bindweefselmassage verklevingen los in de huid, en zo komt ook de stofwisseling weer op gang. Bindweefselmassage verbeterd de conditie van de huid. Zo worden werkstoffen beter opgenomen, is er vermindering van lijntjes en rimpels en word de huid steviger door aanmaak van nieuwe collageen. Met 1 behandeling heeft u al mooi resultaat, u kunt voor een extra booster ook een kuur inboeken. Bindweefsel massage is voor iedereen die iets aan huidverbetering wilt doen, we passen de intensiteit van de massage aan per huidconditie.
€97,00

Schouder – Rugmassage 30 minuten

Ontspanning is ontzettend belangrijk voor het lichaam en de geest. In deze 30 min massage is er vooral aandacht voor de rug.
€32,50

Schouder – Rug en Benen Massage 45  minuten 

Ontspanning is ontzettend belangrijk voor het lichaam en de geest. In deze 45 min massage word er nog meer aandacht besteed aan de rug, schouders en benen.
€47,00

Algeheel Lichaamsmassage 60 min 

Ontspanning is ontzettend belangrijk voor het lichaam en de geest. In deze 60 min behandeling is er aandacht voor het hele lichaam.
€62,50

Diepe Ontspannings Massage 75 min 

Ontspanning is ontzettend belangrijk voor het lichaam en de geest. In deze 75 min behandeling is er aandacht voor het hele lichaam met meer tijd om in een diepere ontspanning te komen.
€77,50
© 2024 Beauty Valentijn | Power Internet - Professionele websites | Power For Jobs